config
sepanduk_laman_rasmi_kkg_20151012

Hebahan Terkini

16
Jun

Penafian

1. Laman Sesawang Rasmi Kolej Komuniti Gerik (KKG) disediakan untuk memudahkan pengguna mendapatkan maklumat berkaitan KKG. Namun begitu, maklumat yang disediakan adalah bersifat umum dan dikemaskini secara berkala. Oleh itu, tiada jaminan dapat diberikan bahawa maklumat yang dikongsi adalah tepat, lengkap dan terkini. Sehubungan dengan itu, KKG tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang masalah atau kerugian yang mungkin dihadapi oleh pengguna akibat menggunakan maklumat yang terdapat di dalam laman sesawang ini.

2. Sesetengah pautan yang disediakan di laman sesawang ini akan membawa pengguna keluar daripada laman sesawang dan pergi ke laman sesawang lain. Sila ambil maklum bahawa KKG tidak menjamin bahawa sebarang maklumat yang dikongsikan di laman sesawang tersebut adalah tepat, lengkap atau terkini dan KKG tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang masalah atau kerugian yang mungkin dihadapi pengguna akibat menggunakan maklumat yang disediakan di situ.

Selain itu, Dasar Kerahsiaan dan Dasar Keselamatan yang digunapakai di Laman Sesawang Rasmi KKG hanya boleh digunapakai di Laman Sesawang Rasmi KKG. Untuk maklumat lanjut berkenaan laman sesawang lain yang anda lawati, sila rujuk laman sesawang yang berkenaan kerana maklumat tersebut hanya boleh didapati di situ (jika ada).

Kemasukan Sesi Nov 2015

Sijil Kolej Komuniti (SKK)Klik untuk mohon SKK
 

Maklumat Am

Bantuan/Aduan/Cadangan

Klik untuk mendaftar

* Kami akan menghubungi anda semula dalam tempoh 3 hari bekerja (sekiranya perlu)
* Untuk menghubungi pejabat, sila ke sini